♥♥♥ Miminka jsou na světě ♥♥♥

26.08.2012 11:02

23.srpna 2012 začala přicházet na svět naše vytoužená štěňátka.

Jako první se narodil kluk - pan fialový. Po něm následovali další dva - pan červený a zelený. Jako čtvrtá se narodila první krásná tmavá princezna - slečna černá. Pokračováním byl opět kluk - pan modrý, který je si se svojí sestřičkou slečnou černou velmi podobný. Po půlnoci se nám narodily hned 3 holky - slečna růžová a bílá, třetí holčičku jsme bohužel museli nechat uspat. Nakonec k ránu vykoukli na svět ještě dva pěkní kluci - pan hnědý a žlutý.

Amadinka zvládala celý porod skvěle a bez problémů, za což jsme velmi rádi. Okamžitě se začala krásně o štěňátka starat. Po ukončení porodu jsme nechali všechna štěňátka i s maminkou zkontrolovat veterinářem, který nám sdělil, že vypadají všichni v pořádku!

Máme tedy 9 krásných miminek - 6 kluků a 3 holčičky. Zatím to vypadá tak, že ve vrhu není žádný zálomek, všechna štěňátka mají krásné ridge a minimum bílé barvy, pouze jedna holčička a jeden chlapeček mají více korunek. V pondělí ještě dorazí poradkyně chovu na kontrolu, která, doufáme, dopadne dobře!

Foto a popis štěňátek zde.

Pokud máte zájem o štěňátko od nás, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu :-)